divendres, 2 de març del 2018

11 de març, autocars a Barcelona: vine a omplir Colom! República ARA!

L'Assemblea Nacional Catalana convoca la ciutadania el diumenge 11 de març, a les 5 de la tarda, a una manifestació multitudinària per exigir que el nou Govern obeeixi el mandat de l'1 d'octubre i posi en marxa la Llei de transitorietat i les institucions de la República.

Mantenim la mateixa posició des del 31 d'octubre: cal restituir el Govern legítim i fer valdre la Declaració d'independència.

Per això l'ANC considera que la renúncia de Carles Puigdemont a la investidura no era el que milers de catalans esperàvem, i també deplora l'espectacle de les últimes setmanes entre els partits. Malgrat tot, l'ANC es mantindrà sempre fidel a tota acció política que faci avançar la República.

Com sempre, des de Tàrrega per la Independència organitzem autocars per anar-hi. La sortida es farà des de l'estació d'autobusos a partir de les 2 del migdia.

El preu és de 10 euros i podeu reservar el vostre lloc per telèfon | whatsapp | telegram al 696 890 429 (Ramon), indicant el nom i cognoms, un telèfon de contacte i la quantitat de places que voleu. El pagament es farà a l'autocar mateix.

Reserveu ja el vostre tiquet!!