dijous, 21 de setembre del 2017

Mobilitzats

Bon dia,

Més avall us adjuntem un missatge rebut conjuntament des de l'Assemblea i Òmnium, anunciant les properes mobilitzacions. Tots treballem junts, com sempre.

En referència al segon punt, Marató per la Democràcia, dir-vos que a Tàrrega la "Fideuà pel Sí" formarà part del conjunt d'activitats que farem dins d'aquesta jornada festiva i participativa. Recordeu que cal comprar els tiquets amb antelació i que són a la venda al nostre local (C. Carme, 40) i a Cistelleria Grau.

Per acabar, una disculpa a tots els que aquesta nit passada heu vingut a penjar cartells i us heu quedat amb les ganes de penjar-ne més... Només en teníem 1.000!!!!

No sabríem dir exactament quanta gent heu vingut, però amb facilitat més de dues-centes persones. Això ha permès fer molts grups i que en menys de dues hores els haguem pogut escampar tots.

Si alguna cosa ha quedat clara aquesta nit és que TÀRREGA NO TÉ POR.

Moltes, moltíssimes gràcies per ser-hi. Junts ho aconseguirem.



Amics, amigues,

Avui s'ha declarat l'estat d'excepció, un cop d'estat intolerable a les nostres institucions. El govern espanyol ha intentat liquidar el nostre autogovern detenint 12 persones i ha confiscat més de 9 milions de paperetes en una macrooperació contra el Referèndum.

Davant de cada atac a la nostra llibertat i als nostres representants, hem de respondre de forma pacífica, massiva i contundent. Som un sol poble.

Amb més motius que mai, activem dues mobilitzacions:
  • Avui durant tot el dia: concentració pacífica a Rambla de Catalunya -- Gran Via de les Corts Catalanes, davant del Departament d'Economia i Coneixement, a Barcelona.
  • Aquest diumenge 24 a les 11.00 h: Marató per la Democràcia, davant dels ajuntaments de Catalunya. Serà una jornada festiva, transversal i participativa per tenyir el país de democràcia.

Afegeix i consulta els actes que es faran a la plaça de la teva població i convida els teus amics i família a sumar-s’hi:

Consulta els actes de la Marató!

Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural