diumenge, 24 de setembre del 2017

No parem, ni ens pararan

En primer lloc, moltes gràcies a tothom per la vostra fantàstica resposta, tant per l'assistència a la Marató per la Democràcia a la plaça Major aquest matí com a la plaça de les Nacions Sense Estat a migdia. Val a dir que la Fideuà pel SÍ ha quedat boníssima i que la visita llampec del conseller Turull ho ha acabat de rematar. I també que la plaça Major plena de famílies sedicioses i tumultuàries feia goig de veure.

En segon lloc, aclarir que la Marató per la Democràcia ha estat una activitat organitzada conjuntament amb Òmnium. També hem comptat amb la col·laboració de monitors del GIC (Grup Infantil Carmelità) i altres persones que a títol individual s'hi han afegit aquest mateix matí per ajudar a fer els murals o a crear cartells "en viu", amb motlles i esprais. Les nostres disculpes, doncs, a Òmnium Segarra-Urgell perquè al cartell de la convocatòria només hi havia el logo de l'ANC. És el problema de fer les coses de pressa...

I en tercer, dir-vos el que ja sabeu: no parem. Ni ens pararan.

  • Dimarts, acte central comarcal d'ANC i Òmnium al Majèstic de Tàrrega, on a banda d'escoltar els ponents, podrem veure el documental "Interès d'Estat, en ruta", basat en el llibre del president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont. És d'un estil diferent al de "Las cloacas de Interior", però igualment esfereïdor. Val la pena veure'l.
  • Dijous, acte unitari de Tàrrega pel Sí, col·lectiu que agrupa absolutament totes les entitats i partits que estan a favor del Sí en aquest referèndum. Serà una festa que des de mitja tarda començarà ja a la plaça de les Nacions Sense Estat i que comptarà també amb la col·laboració de multitud d'entitats i agrupacions targarines que hi donen suport. Aquelles que vulgueu afegir-vos-hi, feu un correu a tarrega@assemblea.cat. Ben aviat us enviarem el cartell definitiu.

Entre mig, i si no canvien les coses, dimecres a les 10 de la nit repetirem l'encartellada popular a l'estil de la que vam fer dimarts passat. Aquest matí, parlant amb alguna gent, hem comentat que segurament la faríem dilluns, però finalment hem optat per dimecres.

Ens dividirem en vuit equips, com l'altre cop, que s'encarregaran d'empaperar cadascun un sector de Tàrrega. De totes maneres, ara que ja tenim l'experiència de la primera vegada, a veure si ho podem organitzar una mica més bé.

D'altra banda, estigueu atents perquè properament us anunciarem com ho farem per defensar les urnes diumenge vinent. Caldrà organitzar equips de voluntaris que estiguin disposats a llevar-se ben d'hora ben d'hora... De moment, però, fins aquí podem llegir. Ja us anirem informant.