dilluns, 18 de setembre del 2017

En defensa de la democràcia, donem suport a l'alcaldessa de Tàrrega



MANIFEST DE SUPORT A L'ALCALDESSA

La Fiscalia espanyola ha obert diligències contra els i les alcaldes i alcaldesses dels 734 municipis catalans que han manifestat el seu suport al Referèndum que la Generalitat de Catalunya ha convocat pel dia 1 d'octubre.

En el cas de l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló i Escoda, aquestes diligències s'han concretat en una citació per prestar declaració divendres vinent, dia 22, a les 12 del migdia, als jutjats de Cervera, sota advertiment de ser arrestada en cas de no presentar-s'hi.

Divendres, alcaldessa, t'acompanyarem i us convidem, a tots els qui pugueu anar-hi, a rebre a la nostra alcaldessa a les portes del jutjat, denunciant l'abús de poder amb el que ens volen sotmetre a tots.

El teu delicte, i el de la resta d'alcaldesses i alcaldes, ha estat posar locals a disposició del poble per a què els targarins puguem votar sobre el nostre futur en el referèndum convocat pel nostre parlament. Això és criminalitzar la democràcia. No ens hi estarem de braços creuats.

Davant la gravetat dels fets, els partits i les entitats de Tàrrega MANIFESTEM:

1.- El nostre suport incondicional als alcaldes i a les seves famílies. Estem i estarem al vostre costat i us acompanyem en aquest camí cap a la llibertat. No tolerem la persecució dels nostres representants polítics.

2.- La repulsa i condemna més ferma i absoluta a la judicialització de la vida pública i de la convivència ciutadana. Rebutgem la instrumentalització dels òrgans de l'Estat espanyol contra el poble de Catalunya.

3.- Permetre votar no és un delicte, és un deure. Quin país volem deixar als nostres fills i filles si permetem que jutgin els nostres alcaldes i alcaldesses?

4.- Diem prou a la persecució de paperetes electorals, d'impremtes, de mitjans de comunicació, de cartells, d'escombres, de pàgines webs, ...

5.- No ens fan por les seves amenaces. Només fa ús de la intimidació aquell que ha perdut la força de la raó. Les llibertats públiques i la democràcia participativa són el nostre camí i ens fan invencibles davant el govern espanyol, que ens vol sotmesos.

6.- Responem amb fermesa a la repressió que l'estat exerceix sobre les persones que desobeeixen. Garantim el dret de la ciutadania a decidir. Aquesta resposta s'ha d'estendre més enllà de les institucions.

7.- El nostre convenciment i la nostra decisió provoca nervis a les elits dels poders fàctics espanyols. Tenim la victòria a tocar. El món ens espera i la República Catalana serà una gran oportunitat i esperança de futur per a tots.

8.- L'Estat no té arguments per impedir que el poble de Catalunya s'expressi a les urnes. Per això fa joc brut utilitzant la guerra psicològica i la campanya de la por. No ens quedarem a casa. Estem compromesos amb la democràcia i ho demostrarem l'1 d'octubre.

9.- La fiscalia està assetjant alcaldes i alcaldesses, amb la mateixa virulència amb que actua contra els membres del govern de la Generalitat i contra la Mesa del Parlament de Catalunya. A tots ells i a totes elles, el nostre suport més afectuós i ferm.

10.- L'organització i mobilització de la ciutadania al carrer és la clau per a la defensa de les nostres institucions, així com per resistir a les darreres cuejades del règim.

11.- Fem una crida a la participació massiva el proper dia 1 d'octubre. Si nosaltres no decidim, altres ho faran per nosaltres, i això és el que volen. Desbordem les urnes de paperetes per deixar clar que som demòcrates compromesos amb la llibertat.

Visca Catalunya Lliure.