dissabte, 23 de setembre del 2017

Demà diumenge a les 11 del matí "Marató per la democràcia" a la plaça Major de Tàrrega

Ja sabem que convoquem amb molt poc temps, però ens en falta per organitzar tantes coses.

De totes formes, segur que molts de vosaltres ja sabeu per altres canals que aquest diumenge es durà a terme "La Marató per la Democràcia" arreu del territori.

Un cop més volem demostrar que estem decidits i que seguim endavant sempre amb la nostra manera de fer, festiva, serena i, alhora, reivindicativa, trencant, un cop més, el discurs que volen imposar d'una imatge d'aldarulls al carrer.

Farem tallers de creació de materials com els que us exposem:
  • Retallables de mans amb cartolines, on pintarem el lema HOLA DEMOCRÀCIA (l'únic que promourem aquest diumenge), per poder saludar des de la plaça. En farem per a tothom i els repartirem.
  • Per als més petits, en paper d'embalar o lones de plàstic, pintarem a llapis HOLA DEMOCRÀCIA amb la bafarada del sí, i ho pintarem amb les mans; ens mullem els palmells de la mà amb pintura i omplirem la pancarta d'empremtes.
  • Altres pancartes pintades sempre amb el lema HOLA DEMOCRÀCIA i retallables de les bafarades del Sí.

DIFUSIÓ: És molt important que tothom, tothom, tothom, faci fotos durant el dia de tots aquests materials i els pugi a la web holademocracia.cat. Un cop pujada la foto, la web demana que s'indiqui el poble des d'on es puja a partir d'un llistat. Volem cobrir tots els municipis del mapa amb aquestes fotos i fer una acció online massiva aquell dia amb el lema #HolaDemocràcia

I en acabar, a les dues, cap a la Fideuà del Sí. Això si heu comprat el tiquet, perquè ja no en queden...