divendres, 8 de setembre del 2017

ANC - Tàrrega per la Independència participa a la inauguració de Fira Tàrrega

A més, cedeix temporalment el comptador enrere pel referèndum de l'1-O.

Enguany l'acte inaugural de la Fira de Teatre de Tàrrega és una acció de 40 hores continuades que ha començat dijous a les 7 del matí i es perllongarà fins a les 11 de la nit de divendres.

L’obra, "urGENT estimar", fomenta la participació activa de la ciutadania de Tàrrega, bé sigui individualment o a través d'entitats. En aquest sentit, Tàrrega per la Independència hi col·labora i diversos del seus membres, amb la samarreta groga del Sí, formen part del col·lectiu de voluntaris de l’actuació.

En el moment d’aixecar un cartell amb les paraules que defineixen cada grup, el missatge de l’ANC és inequívoc: Referèndum és Democràcia.

A banda de la seva presència a l'espectacle, l’ANC també col·labora en la cessió del marcador de temps que falta fins al referèndum de l'1 d'octubre. Des de l'organització es va sol·licitar l'ús del dispositiu, emplaçat de forma privilegiada al balcó de l'ajuntament, a la Plaça Major, per tal que durant aquest dos dies indiqués el temps que falta per finalitzar l'acció.

Agraïm les fotos adjuntes a Ràdio Tàrrega i altres particulars.