dilluns, 4 de setembre del 2017

11-S: comença el compte enrere

Bon dia,

Comença la darrera setmana abans de l'11-S.

Avui és el darrer dilluns de mercat a Tàrrega on podreu trobar la nostra parada informativa, a la cantonada del Pati amb el carrer Carme, per comprar samarretes i/o tiquets d'autobús.

De totes maneres, durant la setmana i fins dissabte mateix podreu seguir trobant samarretes, fins esgotar existències, al nostre local situat al carrer Carme, 42. De 6 a 9 de dilluns a divendres i de 10 a 1 dissabte.

Pel que fa als tiquets d'autobús, a partir d'aquesta tarda quedaran concentrats en només tres punts de venda, el nostre local, Cistelleria Grau i Pastisseria El Pati.

Recordeu que al nostre local i a Cistelleria Grau també podreu trobar els tiquets per a la Marxa de Torxes d'aquest diumenge.

Aquesta Diada és més important que mai omplir Barcelona. És la Diada del Si. No hi pots faltar.

Et necessitem. Aquest Onze de Setembre hem de mobilitzar-nos per garantir i defensar des del carrer el referèndum de l'1-O que l'Estat vol impedir de totes totes.

Omplirem el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona i reivindicarem la nostra llibertat amb un clam unànime. Que sigui un gran Onze de Setembre només depèn de tots nosaltres, també de tu.

Compra ja el teu tiquet d'autocar. I si hi vas pel teu compte, APUNTA’T directament clicant al botó de sota. És molt important que hi siguem tots: