dimarts, 6 de juny del 2017

Recordeu: AUTOCARS per omplir diumenge Montjuïc, i dilluns per acompanyar Nuet al TSJC

Aquesta setmana és clau. S'anunciarà data i pregunta. I diumenge cal que tots plegats fem una demostració de força. Aquella a la que el president Puigdemont es referia quan en aquella conferència a Madrid digué que «l'estat no té prou força per aturar el referèndum de Catalunya». Perquè nosaltres en tenim més. Tenim la força de la gent.

Aquesta demostració la farem mitjançant una concentració a Montjuïc, aquest diumenge 11 de juny, a Barcelona, a partir de les dotze del migdia. Podeu anar-hi pel vostre compte o, si ho preferiu, amb els autocars que organitzem des de Tàrrega per la Independència. Els punts de venda són els habituals: Cistelleria Grau i Viatges Gris (Caprabo). El preu és de 10 euros i sortirem a les 9 del matí des de l'estació d'autobusos de Tàrrega.

A més, també volem facilitar l'acompanyament de Joan Josep Nuet a l'hora de declarar davant el TSJC, igual que vam fer amb la resta de membres de la Mesa del Parlament cridats a declarar per haver permès debatre sobre la independència al Parlament. El seu cas indica l'arbitrarietat dels fiscals a l'hora de presentar denúncies al tribunal ja que havent actuat igual que els altres quatre membres duts a judici, d'entrada se'l va excloure per que la seva trajectòria política no era independentista. Raó de més per fer-li tots costat, quan vagi a declarar el dilluns 12 de juny a les 9 del matí.

Podeu trobar tiquets d'autocar per dilluns als mateixos punts de venda. Però els hem deixat a 5 euros, assumint part del cost, per tal de facilitar que hi vagi el màxim de gent possible, ja que entenem que en un dia laborable resulta més complicat de poder-hi anar. En aquest cas l'hora de sortida serà a les 6:25 del matí des de la Cafeteria Alba, a la rotonda de sortida de Tàrrega en direcció a Cervera.

Encarem la recta final i cal que hi siguem tots per espènyer.