dilluns, 24 d’abril del 2017

El Pacte Local de Tàrrega pel Referèndum recull més de 1.100 signatures per Sant Jordi

Nota de Premsa

PACTE LOCAL PEL REFERÈNDUM DE TÀRREGA
Tàrrega, 24/04/2017

Una vintena de voluntaris col·laboren en la recollida de signatures

El Pacte Local de Tàrrega pel Referèndum recull més de 1.100 signatures per Sant Jordi

Durant aquest cap de setmana, amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Pacte Local de Tàrrega pel Referèndum va ubicar una parada al tradicional mercat del llibre i la rosa, al carrer Carme, per recollir signatures d'adhesió al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum que reclama la convocatòria d'un referèndum pactat amb l'estat espanyol.

Més de vint voluntaris de diverses entitats adherides al Pacte Local van participar, entre dissabte i diumenge, en la recollida de signatures. En acabar el diumenge se n'havien aconseguit un total de 1.130 que aquest dilluns s'enviaran a la seu del Pacte Nacional per a la seva validació i acumular-les a la resta de signatures recollides durant aquesta jornada a tota Catalunya.

A aquest volum de signataris cal afegir-hi també totes les persones que prèviament ja havien donat suport al manifest signant-lo a través d'internet a pactepelreferendum.cat.

Després d'aquesta resposta individual massiva, amb moments puntuals d'aglomeració, el proper objectiu és aconseguir un volum equivalent d'adhesions per part de les entitats i associacions targarines.