dimarts, 24 de gener del 2017

Defensem el 9-N: autocars a Barcelona el 6-F

132 - Nova Tàrrega, 26 de gener de 2017

“Aquest 2017 va de debò. I això vol dir que els que creiem que la independència és el camí per tenir un futur millor l'haurem de defensar. El 6-F anem a Barcelona a defensar la democràcia”
Jo vaig votar el 9-N de 2014, i ho tornaria a fer. Vaig participar activament en l'organització del 9-N, i ho tornaria a fer. Vaig autoinculpar-me als jutjats de Cervera quan van obrir diligències contra el president, la vicepresidenta i la consellera d'Educació, i ho tornaria a fer.

EL 6 DE FEBRER COMENÇA EL JUDICI
Finalment aquest dia començarà el judici a Mas, Ortega i Rigau. I jutjant-los a ells, m'estan jutjant a mi. Ens jutgen a tots. Tant els que vam votar Sí-Sí, com els que van votar No, , com els votants de la resta d'opcions.
Si us plau, no entengueu aquesta primera persona "em jutgen a mi" com un qüestió personal de qui signa l'article. Aquesta afirmació la podem fer tots i cadascun dels membres de Tàrrega per la Independència, els de tota l'Assemblea, i en definitiva tots els catalans que vam anar a votar aquell dia.
Jutgen tots els demòcrates que entenem que la manera de resoldre els problemes és votant.

AQUEST ANY 2017 VA DE DEBÒ
I això vol dir que els que creiem que la independència és el camí per tenir un futur millor l'haurem de defensar. Com diu un eslògan, la llibertat no es dóna, es pren. Que significa que cal tenir l'actitud i la perseverança necessàries per demostrar a qui en tingui algun dubte que la cosa va de veres. Ara amb el judici i més endavant amb el referèndum.
Tant és així que l'Assemblea es pren l'organització d'aquesta concentració com si d'un onze de setembre es tractés. No estem dient que compten amb reunir la mateixa quantitat de persones, no és això. Però si que posem en marxa els mateixos mecanismes organitzatius que per l'11-S.

INSCRIPCIONS A 9NSOMTOTS.CAT
Per exemple, demanar a la gent que s'inscrigui. La intenció és que els organitzadors puguin tenir una idea del gruix de gent que es concentrarà aquell dia per adequar la infraestructura necessària. Però també per poder informar les autoritats que han de vetllar pel bon ordre, per tal que prenguin les mesures de protecció adients.
Tant si teniu intenció d'anar-hi pel vostre compte, com si hi veniu amb els autocars que organitzem, us podeu inscriure directament a 9nsomtots.cat. O, si ho preferiu, també podeu omplir el formulari que trobareu als punts de venda de tiquets d'autocar i nosaltres ens encarregarem de formalitzar la inscripció. Com sempre, els punts de venda de tiquets són els habituals: Cistelleria Grau i Viatges Gris Expres.

TIQUETS D'AUTOCAR A CINC EUROS
Sabem que aquest cop l'esforç és major que quan anem a un 11-S. Per començar, el 6 de febrer és un dia laborable, fet que dificulta que la participació pugui ser tant massiva com en un dia festiu.
De totes maneres, la transcendència del moment és prou important com perquè mirem de ser-hi tants com puguem. Per tant, aquells que us ho pugueu combinar, mireu de disposar d'aquell dia per desplaçar-vos a Barcelona.
A més, l'hora de concentració és a partir d'un quart de nou del matí, ja que l'entrada als jutjats és prevista a les 9. Això significa que per evitar els habituals col·lapses dels accessos de Barcelona, caldrà que sortim de Tàrrega entre dos quarts i les sis del matí. Encara està per decidir, en funció també de si finalment el judici es fa a la Ciutat de la Justícia o al TSJC on ja van anar a declarar.
El lloc de sortida serà l'estació d'autobusos. Quan es fixi l'hora, ja ho anunciarem.
El 6-F anem a defensar la democràcia i això paga tots els esforços. Així que, per mirar de compensar els altres factors, volem facilitar el desplaçament a un preu ben econòmic: cinc euros.

CINQUÈ ANIVERSARI AMB CUIXART, LLOVERAS I SÀNCHEZ
La setmana passada us comentàvem que celebrarem el cinquè aniversari de la presentació de Tàrrega per la Independència.
Ara ja podem confirmar que el dissabte 4 de febrer, a dos quarts de set de la tarda i al teatre Ateneu, comptarem amb els presidents de les tres principals entitats independentistes del país: l'ANC, Assemblea Nacional Catalana, l'AMI, Associació de Municipis per la Independència, i Òmnium Cultural.
No cal dir que hi esteu convidats i que us hi esperem.