dimecres, 19 d’octubre del 2016

Concentració davant del Parlament demà 20 d'octubre a les 19:00

Per als que en tingueu l'oportunitat d'anar-hi, sapigueu que demà a les set de la tarda es fa a Barcelona una concentració davant del Parlament.

--

La Fiscalia Superior a Catalunya ha presentat aquest dimecres la querella criminal contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, per permetre la votació al Ple del Parlament de les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent el 27 de juliol. La Fiscalia al·lega que el Tribunal Constitucional l'havia advertit que es veu que la llibertat de debat dels diputats ara té límits.

L'Estat espanyol es nega a dialogar i fer política, com li exigeix cada vegada més obertament la comunitat internacional. Continua amagat en la via judicial, enmig d'una crisi institucional de grans dimensions. El mandat popular de la majoria parlamentària és claríssim, i els diputats i el Govern l'estan complint. Per això l'Assemblea Nacional Catalana, amb Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència, convoquem una concentració davant del Parlament aquest dijous, 20 d'octubre, a les 19.00 h, amb el lema "Per la democràcia, defensem les nostres institucions". Us arribarà més informació els propers dies sobre totes les mobilitzacions que tots plegats haurem de fer.

Cap tribunal tombarà la voluntat de tot un poble!

Demostrem al món que hi ha tot un poble que no tolera aquesta injustícia!