dilluns, 5 de setembre del 2016

AVUI, a mercat, "República Catalana en construcció". I dimecres, Marxa de Torxes.

Aquest dilluns fem la darrera acció a Tàrrega de la campanya d'estiu que hem anat fent les darreres setmanes.

Aquest cop no és una acció de denúncia de l'estat espanyol, sinó una acció en positiu. Una acció per remarcar que estem construint un país nou: "República Catalana en construcció".

Apropeu-vos a la parada informativa de Tàrrega per la Independència d'aquest dilluns a mercat i veure-ho els elements propis d'una construcció, amb un muntatge on us podreu fer una fotografia per endur-vos-la de record.

Aprofiteu també per comprar tiquets d'autocar. Hem ampliat el nombre d'autocars, però cal omplir-los!!

I recordeu que aquest dilluns és el darrer dia que acceptem comandes de samarretes. Si les que tenim en estoc no us van bé, podeu fer la comanda -deixant-la pagada- i en un parell de dies les rebrem i podreu anar a recollir-les a Viatges Gris. Tingueu present que divendres és festiu local a Tàrrega per la Festa Major, o sigui que les hauríeu d'anar a recollir entre dimecres a la tarda i dijous.

D'altra banda, dimecres farem la tradicional Marxa de Torxes, organitzada conjuntament amb el Casal popular El Rostoll, com en anys anteriors. Com ja hem explicat, en no poder fer-la el dia 10 per coincidir amb els actes de la Fira, ens hem vist obligats a avançar-la a aquest dimecres 7 de setembre. Esperem, tot i això, comptar amb la vostra participació. Ens concentrarem a la plaça de les Nacions a partir de les 9, que començarem a vendre els tiquets per les torxes a qui no els hagi comprat anticipadament. I a partir de les 10 de la nit començarà el recorregut pels carrers de Tàrrega.