dissabte, 20 d’agost del 2016

Nota de premsa: L'ANC representa amb maniquins la paràlisi a que està sotmesa Catalunya

Nota de Premsa
Tàrrega, 20/08/2016

Tàrrega per la Independència denuncia la manca de sobirania de Catalunya

L'ANC representa amb maniquins la paràlisi a que està sotmesa Catalunya

Aquest dissabte, des de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre, el carrer del Carme, a Tàrrega, s'ha omplert amb una trentena de maniquins grocs palplantats en testos dins l'acció que duu per títol "Un estat que col·lapsa". El concepte que es transmet és una metàfora de com el poble català no pot progressar perquè l'estat espanyol el té lligat de peus i mans amb les seves accions contra les iniciatives catalanes, be siguin del govern, del parlament, dels ajuntaments o fins i tot la iniciativa privada.

Cada test duu una inscripció amb el lema "L'estat espanyol ens paralitza" per emfasitzar la idea principal, i dins d'aquest test hi ha clavada una figura humana que representa els ciutadans de Catalunya i que al pit hi llueix una estelada, a mode de butxaca, junt al text "Endavant República Catalana". D'aquesta forma simbòlica el que es denuncia és que, dins l'estat espanyol Catalunya no pot progressar i que si ho vol fer cal que es doti d'un nou estat propi, modern, més democràtic i on sigui més fàcil posar barreres a la corrupció que caracteritza l'actual Regne d'Espanya.

La immobilització a la que està sotmesa Catalunya per part d'aquest estat, contrari als interessos dels ciutadans de Catalunya, comporta una manca de sobirania i uns perjudicis econòmics, sanitaris, culturals i de tota índole que només es podran superar proclamant la nova República de Catalunya.

Responsable de Comunicació
Àrea de Premsa
Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l'Assemblea Nacional Catalana o amb el responsable de comunicació de Tàrrega per la Independència.

Disposeu de més imatges, a 1.000x666 píxels, al següent àlbum d'imatges: enllaç.

Si voleu disposar d'alguna d'aquestes imatges a 6.000x4.000 píxels per publicar-les, ens ho podeu demanar.

tarrega@assemblea.cat - www.assemblea.cat/tarrega