dijous, 30 de juliol del 2015

Ja tenim tram per anar a la Via Lliure: el 58

Ja tenim assignat tram a la Via Lliure!

Com ja sabeu, a les comarques de Ponent s'havien assignat, des de l'organització, els trams 58 a 63.

Doncs bé. Finalment, a Tàrrega i la resta de territorials de l'Urgell ens ha correspost el TRAM 58.

Vistes les opcions, podem considerar-nos afortunats, ja que és el tram més proper a la única zona verda que hi ha pels voltants, els Jardins de Maria Soteras Mauri. No sabrem si hi haurà gaire ombra, però si n'hi ha per algun lloc, segur que serà allí.

Els que us vulgueu inscriure pel vostre compte i vulgueu anar a la mateixa ubicació que nosaltres, doncs ja ho sabeu: apunteu-vos al Tram 58. I els que aneu als punts de venda de tiquets, ja ens n'encarregarem nosaltres de fer-ho.

Per a que us feu una idea millor d'on para aquest tram, us adjuntem un parell de mapes. Un de general, de tota la Via, per veure la nostra ubicació dins el conjunt. L'altre, amb més detall, sobre la zona concreta on serem que s'ubica, dins la Meridiana, on s'entrecreuen els carrers de Biscaia i de Josep Estivill, a 50 metres de l'estació de metro de Navas, de la Línia 1 (vermella).

Cada tram fa uns 35-40 metres de llargada. Potser us semblarà poc... Penseu, però, que la intenció és omplir el carrer sencer, de costat a costat, i no només el carril central com l'any passat. Si el carrer fa uns 50 metres d'ample, significa que a cada tram hi ha uns 2.000 metres quadrats de superfície. És a dir que calen 4.000 persones per omplir-lo bé. No us penseu que serà tant fàcil.

Animeu-vos, doncs, i apunteu-vos. I animeu els vostres amics, parents, coneguts i saludats! Entre tots ho farem possible. L'11S, omplirem la Meridiana amb la nostra presència. I el 27S, omplirem el Parlament dels nostres diputats amb els nostres vots.

Som-hi!