dilluns, 18 de maig del 2015

Sota el mateix paraigua. A Tàrrega ho tenim clar!

Nova Tàrrega del dijous 21 de maig de 2015

El 24 de maig els ciutadans hem d’anar a votar. Per aconseguir que el nostre ajuntament estigui a les mans de les persones i partits que ens garanteixin el bon govern de la nostra ciutat. Aquesta vegada, però, també hem de votar perquè el nostre ajuntament es comprometi de valent amb la independència de Catalunya i amb la llibertat del poble català.

Elegirem els governs dels municipis amb la vista posada en el 27 de setembre. Unes eleccions al Parlament que han de ser transcendentals. El 27-S, on tot comença, ha de ser el plebiscit per la independència que els poders espanyols no ens deixen fer de cap altra manera. Mai com en aquestes dues eleccions d’enguany els catalans tindrem tanta capacitat per canviar les coses: per elegir el govern del municipi i el govern del qual ha de ser el nou Estat català.

Cal més que mai el compromís dels ajuntaments amb la independència. Per assegurar l'èxit del procés nacional. Perquè els governs municipals i les institucions locals que se'n deriven seran claus per fer costat al nou Parlament i el nou govern de la Generalitat sorgits de les eleccions del 27-S, que hauran de tirar endavant la constitució de la República Catalana. Aquest 2015, doncs, tenim l'oportunitat de decidir alhora com organitzem el govern de cada municipi i també de decidir el nostre futur com a país, sota els principis de la llibertat, la democràcia i la participació de la ciutadania. És a les nostres mans aconseguir-ho!

L’ANC demana una gran participació en les properes municipals del 24 de maig. Així mateix,
expressa el seu suport a les candidatures que han assumit el compromís de fer dels municipis l’eix de la construcció del nou Estat independent i de la renovació del país. Perquè s'han compromès a donar suport a les resolucions per a la constitució de la República Catalana del Parlament que sorgirà el 27-S, a constituir l'Assemblea Catalana de Càrrecs Electes i a reforçar l'Associació de Municipis per la Independència, com a instruments al servei del procés polític que estem vivint.

Hem d'aconseguir que tots els regidors de Tàrrega siguin independentistes. I hi ha quatre candidatures per triar, compromeses amb el procés d’independència. Són la Candidatura d'Unitat Popular, Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya i Sumem per Tàrrega. No es pot escapar ni un regidor per socialistes ni per populars ni per xenòfobs, aquells que fan de l'estelada el seu únic argument de batalla als jutjats, perquè no tenen arguments de cap altre tipus per demanar el suport popular. Al capdavall, però, tenen el que es mereixen. Acció, reacció. Fan fora l'estelada del balcó de l'ajuntament i el que aconsegueixen és que la plaça, des dels balcons particulars, se n'ompli més que mai.

Per això cal que tots els que van votar el 9-N, ara hi tornin. El passat 9 de novembre van votar 6.259 persones a Tàrrega, dels quals 5.958 ho van fer per tenir un estat. Tingueu present que a les darreres municipals van votar 6.002 persones (inclosos vots en blanc i nuls), i a les anteriors hi va haver 6.173 vots. Això significa que si tots els que van votar el 9-N ara ho fan per les candidatures compromeses, és possible que cap regidor dependentista entri a l'ajuntament.

Sota el mateix paraigua. A Tàrrega per la Independència ho tenim clar. Per impulsar la nova República Catalana des dels ajuntaments, impulsa les quatre candidatures compromeses.