divendres, 3 d’octubre del 2014

És l'hora que els targarins diguem com volem el nou país


Compatriotes,

Hem fet moltes coses junts, i aquest dissabte (demà), torna a tocar fer-la grossa a Tàrrega.

Hem tingut poc temps per preparar-ho, però és el que té ser dels primers de Catalunya a fer la gigaenquesta.

I cal que siguem molta gent. Molta. Necessitem més de 200 persones!

No importa si t'has inscrit o no com a voluntari: si vols i pots col·laborar en el porta a porta d'aquest dissabte al matí, vine a la plaça de l'ajuntament.

Avisa tots els teus coneguts per que també vinguin i participin. Encara que et pensis que ja ho saben. Usa twitter, facebook, whatsapp, sms, correu, o el telèfon normal i corrent. El que convingui per arribar a tanta gent com sigui possible.

A les 10 ens trobarem i us explicarem el procediment per fer les enquestes. Adjuntem un pdf amb la guia del voluntari: si ja l'heu llegida us serà més fàcil seguir les explicacions.

A 2/4 d'11 començarem a repartir el material entre els voluntaris.

I a partir de les 11 iniciarem la gigaenquesta que ha de recórrer tot Tàrrega.

Després, a la 1, ens tornarem a trobar tots a la plaça Major on farem el FI D'ENQUESTA, o fi de festa d'aquest dissabte, amb batBATuka, els Grallers de la Barra, capgrossos i Lo Tossino. I també alguna cosa per picar i algun porró...

Aquest cop, no vingueu amb les samarretes grogues o vermelles habituals: us demanem que vingueu amb indumentària el més neutra possible, que no faci cap referència a missatges ni simbologia política, tant pel que fa a la roba com als complements.
Us hi esperem a tots per iniciar la campanya més participativa de la història.

Entre tots ho farem possible. ARA ES L’HORA!