dimarts, 29 de juliol del 2014

El formulari


Ens trobem que molta gent va a inscriure's per la "V" i s'ha d'endur el full d'inscripció per complimentar-lo i fer-lo firmar pels familiars, amics... acompanyants.
És important signar-lo perquè d'altra manera no tindríem el permís per a inscriure les dadesa una base de dades.
El document d'inscripció, un cop complimentat i signat, porta'l als establiments col·laboradors.  Hi ha lloc per a 4 inscripcions. No importa que n'omplis només 1, 2 ó 3
Aquests establiments col·laboradors, on lliurar la inscripció i comprar el tiquet, els tens al cartell del dessota.
Les inscripcions no signades, no s'introduiran a la base de dades de la "V" per entendre que no tenim el permís per fer-ho.
Demanem voluntaris, no per a l'11 de setembre, és per al 9 de novembre.

El fet de demanar el DNI és per tenir un identificador fiable de la veracitat de la persona que omple el formulari. Per la web també es demana. Com sabreu, la lletra del DNI equival als dígits de control dels comptes bancaris. És a dir, que si un s'inventa un DNI per apuntar-se, el més fàcil és que la lletra no es correspongui amb els números i per tant no s'admetria la inscripció.

El fet de demanar el telèfon mòbil és perquè avui és un mitjà de comunicació tant o més ràpid i fiable que el correu-e, i serà necessari de cara a l'esmentada campanya "Ara és l'hora".

El fet de demanar si s'és major o menor de 14 anys és perquè els menors poden comprar tiquets d'autocar però no poden ser inscrits formalment a la campanya "Ara és l'hora".


Trobaras més unformació a    www.araeslhora.cat    http://araeslhora.cat/ca/  

També pots inscriure't, individualment, a    http://www.araeslhora.cat/ca/via-catalana-2014/inscriu-te    anant-hi pel teu compte.