dijous, 27 de juliol del 2017

Aquest 11-S a Barcelona + que mai

158 - Nova Tàrrega, 27 de juliol de 2017

“La millor manera de defensar el referèndum és aplegant + gent que mai en un sol punt, a Barcelona. El poble va començar el procés i el poble l’acabarà”
L'organització de l'11-S de l'any passat, amb cinc mobilitzacions simultànies repartides pel territori, va suposar un gran èxit. Va permetre que a la ciutat de Lleida, per exemple, es presenciés la manifestació més multitudinària mai vista amb 120.000 persones.

AQUEST 11-S, A BARCELONA
Enguany, però, la millor manera de defensar el referèndum és aplegant + gent que mai en un sol punt, i l'únic lloc que permet reunir dos milions o més de persones és Barcelona. El poble va començar el procés i el poble l’acabarà.
Per aconseguir-ho la unitat és la clau de volta de l’èxit, com ho ha estat sempre tots aquests anys, malgrat els entrebancs que hem hagut d'anar superant.
La por és el pitjor enemic. Cal ser conscients dels perills, però sense deixar-se vèncer per la por, que sovint és irracional i atordidora. Per això el govern espanyol actua com ho fa, amenaçant a tort i a dret, tant a polítics com a funcionaris, tant a pensionistes com a treballadors, per crear aquest estat de por. No deixarem que ho aconsegueixin.

FEM UN SIGNE + GEGANT
Dijous passat vam presentar en públic la concentració que preparem aquest Onze de Setembre. Omplirem el passeig de Gràcia i el carrer Aragó, al bell mig de Barcelona, fent un signe + gegant.
Aquest + és el símbol de la nostra unitat dins la diversitat. El símbol del compromís cívic positiu per dur Catalunya al Sí en el referèndum d'independència de l'1 d'octubre. Aquest Onze de Setembre serà la Diada del Sí!

LA DIADA DEL SÍ
La inscripció a la Diada del Sí és imprescindible per garantir l'èxit de la mobilització i assegurar que cap punt quedi buit. Per això ja és operativa la web si.assemblea.cat.
Com cada any l'espai a ocupar s'organitza per trams, aquest cop distribuïts en quatre braços: Mar, Muntanya, Besòs i Llobregat.
A les territorials de l'Urgell ens han assignat el tram 405, que pertany al braç Llobregat, al carrer Aragó entre els carrers Balmes i Enric Granados. Vegeu el mapa adjunt.
Entreu a la web si hi voleu anar pel vostre compte, i inscriviu-vos en aquest tram per estar plegats a Barcelona. També hi trobareu informació addicional sobre l’organització de l’11-S. O, si ho preferiu, apunteu-vos als nostres autocars i nosaltres mateixos gestionarem la inscripció.

AUTOCARS A 10€
Fa dos anys, quan també vam anar a Barcelona, a la Meridiana, vam fer els tiquets a 12€.
Enguany, malgrat que les companyies d'autocars ens han advertit que encaririen una mica el servei, creiem que val la pena oferir un preu rodó i que resulti més atractiu: 10 euros! Hem de ser + gent que mai. Hem de ser + forts que mai. Res fa més por als que ens volen fer por que la gent mobilitzada.
L'11-S guanyarem la democràcia i l'1-O guanyarem la llibertat. Som-hi!