divendres, 7 de juliol del 2017

Actes de les ATs de Bellpuig i de Lleida

Els companys de les territorials de Bellpuig i de Lleida ens demanen que fem difusió d'aquests actes que organitzen.

Bellpuig: divendres 14 de juliol, 8 del vespre, Llotja de Bellpuig, "Com pagarem les pensions?", amb Josep Ginesta

Lleida: dimecres 26 de juliol, 8 del vespre, Teatre Principal, "Catalunya i Euskadi: dos països, un objectiu", amb Joan Tardà i Arnaldo Otegui

---------- Missatge reenviat ----------
De: bellpuig@assemblea.cat

Ens agradaria comptar amb la vostra presència a la xerrada "Com pagarem les pensions?" a càrrec del Sr. Josep Ginesta, Secretari General del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, que farem el dia 14 de juliol a les 8 del vespre, a la Llotja de Bellpuig.

A més, us demanem que feu arribar aquesta informació a qui pugui interessar.

Moltes gràcies.



---------- Missatge reenviat ----------
De: lleida@assemblea.cat

L’acte “CATALUNYA I EUSKADI: DOS PAÏSOS, UN OBJECTIU” organitzat per l’ANC-Assemblea Territorial de Lleida, tindrà lloc el dia 26 de juliol a les 20 h al Teatre Principal, amb la participació de JOAN TARDÀ, portaveu d’ERC al Congrés de Diputats, i ARNALDO OTEGI, coordinador general d’EH-Bildu.

Moderarà l’acte la periodista LAIA RIVEROLA, cap de secció del diari La Mañana.

L’accès al teatre requerirà la presentació de l’entrada, gratuïta, que els socis podeu reservar des d’ara fins el dia 16 de juliol, a través d’aquest enllaç: https://goo.gl/forms/6j5wqHFiqL0KjXIX2

A partir del 17 de juliol, els socis podreu recollir les entrades reservades en el local del carrer Acadèmia 16, de dilluns a dijous en l’horari d’apertura habitual, de 17:14 a 20:17 h.

Tot i que el màxim de cada reserva és de 6 entrades, i tenint en compte que les localitats per als socis seran a les primeres files de platea, us recomanem reservar-ne només per a aquelles persones, familiars o amics, que puguin assegurar la seva assistència. Així evitarem que hi hagi gent que es quedi sense entrada havent-hi seients buits a l’interior del teatre, la qual cosa afectaria negativament a la bona imatge de l’acte.

Les entrades restants estaran a disposició del públic en general, del 17 al 26 de juliol o fins exhaurir localitats, a les guixetes del mateix teatre, tots els dies de la setmana de 16 a 22 h.

Us hi esperem!
ANC – ST Lleida