dimarts, 14 de febrer del 2017

L'administració espanyola vol escanyar-nos

135 - Nova Tàrrega, 16 de febrer de 2017

“L'embargament a ANC i Òmnium és la resposta de l'estat espanyol a l'èxit de la manifestació del 6-F de rebuig a la judicialització del 9-N: és el càstig d'un estat que ens voldria sotmesos”
A finals de la setmana passada sortia als mitjans de comunicació que l'estat espanyol ha donat ordres d'embargar 246.000 euros de l'ANC i 240.000 d'Òmnium.

NO CREIEM EN LES CASUALITATS
Aquest embargament arriba després de la mobilització extraordinària del 6-F i de la seva repercussió internacional, que ha fet augmentar la pressió sobre l'Estat espanyol.
I arriba pocs dies després que tinguéssim coneixement per la premsa de les novetats en relació amb els procediments que l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) va iniciar al seu moment contra l'Assemblea Nacional Catalana.
L'embargament arriba malgrat que encara no hi ha resolució ferma sobre la sanció de l'AEPD contra l'ANC. De moment es cobren la sanció de forma cautelar, i si al final l'han d'acabar retornant, de moment hauran fet tant mal com hauran pogut.

JOC BRUT DE L'ESTAT
Amb aquesta manera de procedir, sense comunicació directa i amb filtracions a determinada premsa, l'Estat busca també tacar la reputació de l'ANC i del moviment independentista en general.
La manca de respecte de l'administració espanyola cap als seus administrats no té límits i ens converteix a tots en súbdits –als independentistes, en súbdits no desitjats– contra qui s'acarnissa l'Estat. Per què aquesta pressa quan qui cobra és l'Estat i qui paga una organització independentista i tanta deixadesa i falta de mitjans quan és un particular qui reclama a la justícia?

COM AJUDAR L'ASSEMBLEA?
La millor manera d'ajudar-nos a minimitzar l'embargament i reforçar l'ANC és fent-vos-en socis. I si ho preferiu o ja en sou, podeu fer una aportació al compte ES91 2100 0829 0102 0096 6175.
Tots els recursos recaptats aniran a fer més gran la campanya per guanyar el SI a la independència.
Mereixem un país millor, decidit democràticament. Hi tenim dret. Sabem que és possible. No ens aturaran ni sancions, ni inhabilitacions. Junts som imparables. Junts ho farem possible!

CINQUÈ ANIVERSARI DE TÀRREGA PER LA INDEPENDÈNCIA
Aquest dilluns 20 de febrer farà cinc anys que es feia l'assemblea constituent de Tàrrega per la Independència al Centre d'Entitats. És la data oficial del cinquè aniversari. El que celebràvem fa dues setmanes, de fet, és l'acte que va quedar en el record de la majoria de la gent, que fou el de la presentació pública amb Patrícia Gabancho i Pere Pugès.
Una celebració ben lluïda malgrat comptar amb la baixa de darrera hora del nostre president, Jordi Sànchez, per indisposició. Tant Neus Lloveras, de l'AMI, com sobretot Jordi Cuixart, d'Òmnium, van enaltir amb els seus missatges els ànims del públic.

CINC ANYS EN SET MINUTS
El colofó que va culminar l'acte fou la presentació d'un vídeo resum d'aquests cinc anys d'intensa activitat. Més de 80 accions dutes a terme, de les quals moltes no s'hi van reflectir per no allargar-lo més encara.
Si us interessa podeu trobar aquest vídeo –i també el de l'acte sencer– a l'apartat 'Vídeos' de la nostra web, assemblea.cat/tarrega.