dissabte, 10 de setembre del 2016

RECORDEU-HO! Demà, Onze de Setembre, cap a Lleida: estem A PUNT

Aquest és, segurament, el darrer correu que us farem de cara a ser a Lleida aquest Onze de Setembre.

Només us volem fer una petició i els darrers recordatoris.

Fa uns dies vam fer una crida als nostres associats, simpatitzants i col·laboradors per tal de fer de voluntaris a Lleida. Però l'organització creu que en faran falta més, encara. Tothom que pugui, especialment els que hi aneu al matí pel vostre compte, quan arribeu allà oferiu-vos per fer de voluntari allà mateix. Els que hi anem en autocar, com que hi arribarem ja poc abans de començar, no podem ser-ho.

Els que marxem en autocar, recordeu que sortiran a dos quarts de tres en punt del migdia. El darrer esperarà deu minuts més, com a màxim. L'hora de sortida de Lleida per tornar que està prevista és a les set de la tarda. Procureu ser puntuals per respecte als que tenen comprades entrades per espectacles de la Fira.

Recordeu també que abans, a partir de la una del migdia, es fan els actes institucionals de commemoració local de l'Onze de Setembre, organitzats per l'Ajuntament de Tàrrega. Es fan a la plaça de Rafael Casanova, com cada any, i us convidem i animem a participar-hi també, com sempre.

I poca cosa més queda per dir. Aquest diumenge sortiu cap a Lleida, passeu-vos bé, i gaudiu d'un dia que serà recordat pels llibres d'història. Dies com aquest són els que ajuden per acabar d'empènyer i aconseguir l'objectiu final. Som República Catalana. Estem a punt.

Moltes gràcies a tots!