divendres, 9 de setembre del 2016

Inscriu-te a apunt.assemblea.cat i vine a Lleida amb autocar

Algú potser trobarà pesats tants correus aquests darrers dies... Potser és cert que en fem massa de missatges, però també ho és que molta gent es desperta a darrera hora. I alguns, de vegades, una mica tard...

Ahir dijous, durant la inauguració de la Fira, encara hi havia qui, en trobar algú de l'ANC preguntava: que us queden samarretes per l'11-S? Amb una voluntat de servei encomiable per part del nostre responsable de marxandatge, ahir encara va arribar-se a Mollerussa per agafar-ne unes quantes més, per encàrrec, però ara sí que ja no ens queda res més.

No patiu, però, perquè a Lleida, als Camps Elisis, hi haurà el mateix diumenge unes 1.500 samarretes més per vendre.

També ens queden per vendre els darrers tiquets d'autocar. Avui, dia festiu a Tàrrega, estan tancades les botigues on venen tiquets, però no els locals com ara la Pastisseria El Pati, el Forn Balcells, o el Bar de les piscines. I dissabte al matí tornarà a estar oberta, encara, la Cistelleria Grau.

Aprofiteu aquestes darreres hores per comprar tiquets d'autocar. De ben segur que serà l'opció més pràctica per als que vulgueu aprofitar el temps al màxim. Com més ens apropem a l'Onze més hi ha la sensació que l'èxit, un cop més, serà rotund però que, en contrapartida, els problemes de mobilitat seran molt importants. Que és un eufemisme per no dir, directament, que costarà Déu i ajuda trobar aparcament a Lleida si no marxeu ben d'hora ben d'hora al matí... Recordeu que al dossier que us vam enviar ahir podeu consultar-hi un mapa detallat de les zones d'aparcament previstes per als vehicles particulars.

Aquest Onze és molt important. Tots ho han estat fins ara, i aquest serà el que més. Tingueu present que, com va dir algú, qui acabarà decantant la balança no serà el que és independentista de tota la vida. Qui l'acabarà decantant serà l'últim en haver-se'n fet. Aquell que, passant del plat dependentista a l'independentista, amb el seu darrer gra de sorra, tombarà l'equilibri definitivament. Això no treu que absolutament tots siguem molt importants: fan falta tots els grans de sorra junts per fer una muntanya.

Un darrer comentari abans d'acabar. Sabeu que aquests darrers mesos hem estat especialment actius durant la campanya d'estiu, organitzant activitats cada setmana: les creus, les espelmes, el cinema a la fresca, els maniquins, les sabates grogues, el país en construcció... Agraïm el reconeixement que Nova Tàrrega ha fet de tota aquesta activitat traient-nos en portada aquesta setmana i dedicant a l'interior una doble pàgina a color amb un recull de fotos de totes aquestes accions. Gràcies! A NT i a totes les persones que hi heu col·laborat participant-hi.

Estem a punt per la nova república que construïm entre tots i per tothom. Aquesta diada, som República Catalana. Així que activa't, mou-te, inscriu-te a apunt.assemblea.cat i vine, diumenge, a la manifestació més gran que mai s'haurà pogut veure a Lleida.