dimarts, 6 de setembre del 2016

11-S-2016: cap a Lleida per la independència

114 - Nova Tàrrega, 8 de setembre de 2016

Falten només dos dies per al diumenge 11-S, un dia molt especial. Especial perquè estarem al darrer dia de la fira de teatre. Especial perquè aquest cop la manifestació és a Lleida i no a Barcelona o a la costa. Especial perquè serà des del campanar de la Seu de Lleida que es donarà el tret de sortida a la manifestació descentralitzada. Especial perquè estem enfilant ja la segona meitat del període de 18 mesos que han de culminar amb la creació del nou estat. Com va dir el president de l'ANC, Jordi Sànchez, o acabem aviat amb el procés, o el procés acabarà amb nosaltres. Així que ja va sent hora de posar la directa.

Potser no sereu a temps de comprar tiquets d'autocar, o potser sí. Divendres és festa major i alguns dels establiments col·laboradors estaran tancats, tot i que amb la Fira sí que estaran oberts el forn Balcells, la pastisseria El Pati i també el Bar de les piscines, fins diumenge al matí si cal. És possible,però, que abans haguem cobert ja totes les places disponibles i no quedin tiquets. De totes maneres, val la pena que ho proveu. Tot i que al principi el ritme de venda de tiquets va ser més lent de l'habitual, al final la cosa s'ha anat animant i hem hagut de llogar més autocars dels que estaven prevists inicialment.

En tot cas sou a temps d'apuntar-vos a la web. Segurament molts ho trobareu feixuc o innecessari. Perquè apuntar-se un altre cop? Que no saben qui som, ja, els de l'ANC (i els del CNI)? Si, tots ens coneixem... Però de cara a l'organització és molt important disposar d'una estimació prèvia de la gent que anirà a cada punt. I també és molt important per tal d'aconseguir major repercussió mediàtica. Com més inscrits hi hagi, més atenció rebrem dels mitjans de comunicació. Per això cal que us inscriviu a apunt.assemblea.cat.

I també sou a temps de venir a Lleida, ni que no us apunteu. Necessitem que tots els que tants cops heu respost a la nostra crida, ho torneu a fer. Cal omplir Lleida amb la quantitat més nombrosa de manifestants que s'hi hagi vist mai. Cal demostrar perquè Lleida, junt amb Girona, és la terra més independentista de Catalunya. I cal que es vegi un altra vegada perquè a l'Urgell, junt amb el Pla i les Garrigues, som els que tenim major proporció de vot independentista cada cop que hi ha eleccions. No permeteu que el cansament us venci, perquè aleshores qui vencerà serà l'estat espanyol.

Els autocars començaran a sortir des de la Tassa a partir de dos quarts de tres. Enguany tornarem a sortir des del carrer Joan Tous, com l'any passat. No arribeu tard, perquè el darrer autocar sortirà a dos quarts i mig de tres, però tampoc no us presenteu amb massa antelació. Penseu que els organitzadors hi arribarem només un quart d'hora abans ja que també assistirem als actes institucionals de l'Ajuntament, a la plaça de Rafael Casanova, que començaran a la una del migdia, als que us animem a participar-hi. L'hora de tornada, com sempre, és difícil de predir, però cal suposar que per allà a les set, com a molt tard, començarem a sortir de Lleida cap a casa.

L'11-S és una gran manifestació i una gran festa. I també una gran aglomeració de gent, de forma que calen una sèrie de recomanacions bàsiques, com sempre: porteu protector solar, aigua suficient, alguna cadireta si us convé seure, gorra o barret, paraigua o para-sol, vanos.. I per als que hi aneu en vehicle particular, recordeu que els llocs previstos per deixar el cotxe són els aparcaments de les zones comercials de l'entrada de Lleida (a l'esquerra de l'antiga N-II, actual LL-11) abans d'arribar al pont nou, a banda del Camp d'Esports del Lleida.

Per a nosaltres, tot és A PUNT, i no esperarem més! Som República Catalana. L'estem construint entre tots. També a Tàrrega. També a l'Urgell. Omplim Lleida. Estem a punt.