divendres, 6 de maig del 2016

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària

Convocatòria de la IV Assemblea General Ordinària de l'Assemblea Territorial de Tàrrega de l’Assemblea Nacional Catalana - Tàrrega per la Independència

Benvolguts, benvolgudes,

Ens plau fer-vos arribar la convocatòria a la IV Assemblea General Ordinària de Tàrrega per la Independència que se celebrarà al Centre d'Entitats de Tàrrega (C. Segle XX, 2), primera planta, el proper 17 de maig de 2016 a partir de dos quarts de nou del vespre.

A l’Assemblea General hi podran participar, amb dret a vot, totes aquelles persones que constin inscrites a la base de dades de l'assemblea territorial com a membres de ple dret i que estiguin al corrent de pagament. També hi podran assistir, sense dret a vot, els simpatitzants i col·laboradors.

L'ordre del dia per a aquesta Assemblea General, aprovat pel Secretariat Territorial el passat 3 de maig, consta dels següents punts:

1.- Benvinguda
2.- Presentació i aprovació, si escau, de l’informe de gestió de l'exercici
3.- Presentació i aprovació, si escau, de l’informe econòmic de l’exercici
4.- Presentació i aprovació, si escau, de la proposta de convocatòria del procés electoral per escollir els membres del Secretariat Territorial, prorrogant en el seu cas el mandat de l’actual Secretariat Territorial fins a la data en què els nous membres escollits prenguin possessió del seu càrrec
5.- Cloenda

Aprofitem per recordar-vos que Tàrrega serà seu electoral a les eleccions al Secretariat Nacional de l'ANC que es faran el dissabte 14 de maig. Serà al Centre d'Entitats de Tàrrega des de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia.

Salutacions,

ANC - Tàrrega per la Independència