dimarts, 13 d’octubre del 2015

Tàrrega i Cervera se sumen al suport als imputats per la consulta del 9N

Tàrrega Televisió, 13 d'octubre de 2015



Unes 400 persones s’han concentrat a Tàrrega davant l’Ajuntament per donar suport als imputats per la consulta del 9N. L’acte ha començat amb la projecció del vídeo de l’ANC en defensa de la consulta i tot seguit s’ha llegit el manifest unitari per donar suport al president Artur Mas, la consellera Irene Rigau i l’exvicepresidenta Joana Ortega. L’alcadessa de Tàrrega ha manifestat que dijous s’unirà als alcaldes que aniran a Barcelona.

Pel que fa al comunicat del Tribunal de Justícia en què considera un atac les manifestacions en suport als imputats, des de l’assemblea defensen la llibertat d’expressió.

L’Assemblea ha posat una urna a la plaça per recollir cartes signades en protesta de l’actuació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que faran arribar a l’ens judicial.

A Cervera, un centenar de persones s’han concentrat a la Plaça Major davant l’Ajuntament.

Regidors de Convergència, ERC i Mes i el mateix alcalde han llegit un manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, signat per l’ANC, Òmnium Cultural, l’Associació Catalana de Municipis per la Independència, en contra de la intolerància i en suport a la democràcia.

Per la seva banda l’alcalde de Cervera ha dit que el dia 15 el món local farà costat i acompanyarà Artur Mas en la seva declaració davant el TSJC.