diumenge, 13 de setembre del 2015

La Via Lliure a ran de terra [Tram 58]

Un cop més hem d'agrair a Josep Giribet, de Calidos, el seu esforç per deixar testimoni de la presència targarina en les grans manifestacions de l'Onze de Setembre, enregistrant aquest vídeo.

Sense deixar de banda que també Tàrrega TV se'n va fer ressó en aquesta notícia.

Aprofitem per deixar aquí un enllaç al vídeo amb el parlament de Tàrrega per la Independència durant l'ofrena floral efectuada dins l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament de Tàrrega, al matí, a la plaça de Rafael Casanova, davant el monument als màrtirs de l'Onze de Setembre de 1714.

---

Presentació del vídeo de Calidos:

Aquest 11 de setembre, com en els darrers anys, un nombrós grup de persones de l'Urgell s'ha mobilitzat per assistir a la grandiosa manifestació popular de la Meridiana. Gent de tots els llocs, edat i condició hem mostrat al món una imatge d'alegria i voluntat democràtica que no té parangó en cap altre lloc.

A tots GRÀCIES!

(Aquest no és un vídeo creatiu, és un document, té una durada considerable, gairebé 30', i un so deficient [una càmera GoPro dins la seva caixa estanca], però vol ser un testimoni viu i directe de l'experiència de milers de persones que vam assistir a la Via Lliure a ran de terra.)

Es poden utilitzar aquestes imatges amb tota llibertat (cc).