dijous, 23 de juliol del 2015

Autobusos des de Tàrrega a la Via Lliure de la Meridiana

Ja hem començat a posar a la venda els tiquets per anar, aquest Onze de Setembre, a la Meridiana de Barcelona.

A les comarques de ponent corresponen els trams del 58 al 63. Però encara no està fixat en quin, concretament, ens inscriurem els de Tàrrega. Així que estigui decidit ja n'informarem.

Tampoc no està fixat, de moment, ni l'hora ni el lloc exactes des d'on sortirem amb els autocars. Aquesta informació, com cada any, la comunicarem oportunament entre una i dues setmanes abans de la Diada. És probable, però, que enguany no puguem sortir des de l'estació d'autobusos, com hem fet tradicionalment, a causa de la Fira de Teatre, que estarà ja en ple funcionament aquell dia.

Si compreu els tiquets d'autocar haureu d'omplir, al punt de venda, un formulari en paper amb informació equivalent a la que es demana per a les inscripcions online des de la web via.assemblea.cat/cat/inscripcions. En aquest cas no caldrà que us inscriviu a la web, ja que després nosaltres ens n'encarregarem de fer-ho a partir de la dades facilitades en el formulari esmenat.

Per facilitar-vos l'ompliment del formulari, si voleu podeu descarregar-vos-el clicant la imatge lateral, imprimir-lo, i dur-lo complimentat al punt de venda que preferiu.

El preu és de 12 € per plaça i els punts de venda de tiquets són, més o menys, els de cada any:
  1. Bar de les piscines municipals
  2. Cistelleria Grau
  3. Còpies Maite
  4. ERC Tàrrega
  5. Forn Balcells
  6. Forn Castellets (C. Sant Pere Claver)
  7. Forn Dit i Fet
  8. Forn Gabernet
  9. Forn Vilardosa
  10. Llibreria Estel
  11. Pastisseria El Pati, i
  12. Viatges Gris