dimarts, 16 de setembre del 2014

100.000 voluntaris per un país nou

Nova Tàrrega del dijous 18 de setembre de 2014

L'Onze de Setembre hem fet història. Hem organitzat la manifestació més multitudinària d'Europa. Però ara cal mirar vers el 9N. Tenim l'oportunitat de començar units un país nou. Per això farem la campanya més important que s'ha fet mai al nostre país: la campanya pel Sí, la campanya que ens permetrà assolir la independència.

Per fer-ho possible hem d'arribar a cada persona, a cada racó, a cada casa. Volem parlar amb tothom. Volem escoltar a tothom. Per això necessitem 100.000 voluntaris que, amb només una hora i mitja del seu temps des d'ara i fins al 9N, garanteixin la victòria del Sí. Amb només una tarda de la teva vida pots fer història. Pots canviar la història!

El futur és a les nostres mans. I amb la implicació de tots, el somni es farà realitat. Ajuda'ns a complir el somni que tantes generacions de catalans han tingut abans que nosaltres.

Calen 100.000 voluntaris entre tota Catalunya. Abans d'acabar aquest mes necessitem 100.000 voluntaris per anar porta per porta a escoltar com tothom vol que sigui el nostre país. Ara és l'hora d'arribar a totes les cases de Catalunya. Volem escoltar a tothom, fent la mobilització més festiva i participativa de la història. Amb només una tarda de la teva vida faràs possible aquest moment històric.

Com ho faig per apuntar-me de voluntari? Primer: inscriu-te a la web (https://actua.araeslhora.cat/anc-fes-te-voluntari) i reserva’t una tarda abans del 9N. Segon: visita les llars que t’assignarem acompanyat d'un altre voluntari. Tercer: convida a respondre una enquesta de 3 minuts sobre com volem que sigui el país nou. I quart: si vols, comparteix la teva experiència amb la resta de voluntaris en un dinar popular. Amb 3 minuts i un somriure, hauràs contribuït a fer possible la victòria del Sí.

Per què 100.000 voluntaris? Necessitem 100.000 voluntaris per fer el porta a porta més gran que s’ha fet mai a Europa. Arribarem a cada casa per escoltar tothom, perquè tothom pugui dir com vol que sigui el país nou. La teva implicació és imprescindible per aconseguir aquest propòsit gegantí. Només et demanem una tarda de la teva vida per visitar llars i escoltar l’opinió i els somnis de tothom.
Puc triar la parella amb qui anar a fer el porta a porta? Tots els voluntaris aniran en parelles a fer el porta a porta. No estaràs mai sol. Si prefereixes anar acompanyat de la teva parella o algun familiar o amic, ho podràs fer. Només ho has de fer saber al teu coordinador territorial perquè ho tingui en compte en el moment d’assignar-te un recorregut.
Es farà porta a porta a tots els municipis? Sí, el porta a porta ha d’arribar a tothom. A cada casa, a cada persona. Per això necessitem 100.000 voluntaris arreu del país. Només si els aconseguim podrem estendre aquesta acció a tots els municipis de Catalunya.

Quines preguntes conté l’enquesta que es fa al porta a porta? Les preguntes de l’enquesta tenen a veure amb el somni de cadascú. No es tracta de convèncer ningú, sinó d’escoltar tothom. Per això les preguntes es refereixen a totes les qüestions relacionades amb la construcció d’un país nou. Volem saber com t’imagines aquest país. Amb només 3 minuts tindràs temps suficient per fer les preguntes i anotar les respostes de cadascú.

Què més puc fer per la campanya? A més de fer-te voluntari, t’hi pots implicar de moltes maneres. Pots difondre els continguts d’aquest web amb es teus amics i familiars. També pots participar de manera activa en la difusió de continguts a través de les xarxes socials, des dels comptes de campanya al Facebook, al Twitter, al Flickr i a l’Instagram. A més, t’hi pots implicar del tot si, a més de fer-te voluntari fas un donatiu per contribuir a finançar els recursos d’una campanya que es fa sense subvencions i només amb les aportacions transparents de tothom.

Estem encarant el final. Ara és l'hora de ser valents, de treballar més que mai per la victòria, de no defallir. Units per un país nou.