dijous, 25 d’octubre del 2012

Tàrrega per la Independència amb la Marató de TV3

Entre les diferents activitats organitzades des de l'Associació Alzheimer i l'Agrupació d'Entitats de Tàrrega, l'Assemblea Nacional Catalana - Tàrrega per la Independència ha col·laborat organitzant un mapa dels Països Catalans (aquells que el Partit Popular de les Illes Balears diuen que són una entelèquia inventada pels catalans) per farcir-lo de monedes.

Sota el títol "Deixa-hi la xavalla - Fem un mosaic per a la Marató" hem demanat tothom que es buidés les butxaques de monedes i les deixés damunt del mapa. Davant el nostre més que lamentable error d'haver-nos descuidat de dibuixar l'Alguer en el mapa, hem deixat que la persona que ens ho ha fet notar pogués posar una moneda, aïllada, davant la costa catalana, encara que no es correspongués a la seva ubicació geogràfica real.

Moltes gràcies a tots els que heu ajudat a reunir els 174,91 euros que finalment hi havia damunt la taula i que han fet cap al pot comú que els organitzadors han ajuntat, entre totes les activitats, per donar a la Marató de TV3, i que ha superat els 3.000 euros.

Assemblea Nacional Catalana – Tàrrega per la Independència
Setmana 4 (Nova Tàrrega del dijous 19 de desembre de 2013) – Marató TV3