divendres, 26 d’abril del 2013

Sigues micromecenes de l'estelada de foc


La gent de Tàrrega per la Independència volem fer una estelada d'espelmes sota el clam TOT UN POBLE DARRERA LA FLAMA DE LA LLIBERTAT!: una estelada amb una espelma per cada habitant de Tàrrega. Amb 16.751 espelmes, serà l'estelada de foc més gran feta mai fins ara!! (vegeu vídeo promocional)
Ajuda'ns a difondre el projecte per correu, facebook, twitter o per qualsevol altre mitjà, i ajuda'ns a finançar-lo a través del micromecenatge: http://www.totsuma.cat/projecte/1006/encen-lestelada-de-16.751-espelmes. TotSuma és una plataforma de micromecenatge nova i novedosa, ja que es dedica exclusivament a projectes de caire nacional.
Hem superat la xifra que ens havíem fixat. Encara ots fer la teva aportació fins el 3 de maig.
Si aquell dissabte vols venir de voluntari o voluntària per participar en el muntatge de l'estelada, apunta't al formulari que trobaràs a www.assemblea.cat/tarrega. Necessitarem moltes mans!
El 4 de maig, Tàrrega serà una gran festa per la llibertat. Vine a encendre la teva espelma! T'hi esperem. I si no pots venir però vols col·laborar econòmicament, recorda que pots fer-ho al portal de totSuma.