dilluns, 10 de setembre del 2012

Avançament de l'hora de sortida dels autocars

 L’Assemblea Nacional Catalana a Tàrrega informa de l’avançament a les dues de la tarda de l’hora de sortida dels autocars per anar a la manifestació de l’Onze de Setembre a Barcelona. Davant l’allau d’autocars de tota Catalunya previst per aquell dia i les dificultats per poder aparcar-los, s’ha decidit avançar la sortida des de Tàrrega a partir de les dues del migdia i aniran sortint a mesura que es vagin omplint. El darrer de tots, tal i com estava previst inicialment, esperarà fins a les tres de la tarda, tot i que cal suposar que es por trobar amb dificultats per arribar a temps per al inici de la manifestació.

Com a conseqüència d’aquest canvi en l’organització dels autocars, ens veiem en la impossibilitat de poder oferir els dos horaris de tornada diferents que havíem anunciat, un de més aviat i l’altre al finalitzar, per la qual cosa l’horari de tornada s’unifica per a tothom a dos quarts de deu del vespre. Lamentem les molèsties que això pugui ocasionar i esperem la comprensió dels afectats i que entenguin que la causa s’ho val.

Els menors d’edat  que no aneu acompanyats dels vostres pares, seria interessant que portéssiu un full signat amb un escrit autoritzant-vos a assistir a la manifestació.